chevron_right
Monitorul oficial local

CONTINUĂM DEZVOLTAREA ZONEI INDUSTRIALE DE EST

Set

SET PROD COM, principalul producător de profile din România, investește în construcția unei noi hale de producție în zona industrială de est al orașului. Investiția privată în valoare de 2,8 milioane de euro va readuce în folosință o clădire ruinată din perioada comunistă și va contribui la înfrumusețarea zonei industriale. Municipiul Miercurea-Ciuc este unul dintre partenerii proiectului.


„Suntem foarte încântați că o companie locală realizează o investiție de o asemenea amploare în oraș, într-o zonă industrială care are mare nevoie de dezvoltare. Companiile locale puternice sunt baza dezvoltării economice, și din acest motiv este îmbucurătoare această investiție”- a declarat primarul Korodi Attila în cadrul conferinței de presă organizată astăzi cu ocazia semnării Declaraţiei de intenţie.

Orbán András și Orbán Emese, cuplul care a fondat și administrează firma SET PROD COM, liderul producătorilor de profile din România, au subliniat că investiția de 2,8 milioane de euro va permite finalizarea în acest an al unei noi hale de producție în fosta clădire ITSAIA, ceea ce va permite firmei extinderea capacității de producție pentru piețele externe.

În prima fază se vor crea zece noi locuri de muncă, în timp ce în a doua fază numărul acestora se va mări considerabil și se va crea o rețea mai largă de furnizori. La fel de important pentru oraș este și faptul că renovarea și reutilizarea siturilor industriale abandonate va crea un mediu de afaceri mult mai favorabil în zona industrială.

Set