chevron_right
Monitorul oficial local

Amadeus

teatru spectacol
calendar
Teatrul Municipal "Csíki Játékszín"
Esemenyek 2023 Csikijatekszin Amadeus

Rivalizarea dintre veșnic talentatul Mozart și compozitorul mediocru dar hotărât, Salieri, i-a inspirat pe mulți. Antonio Salieri, compozitor renumit la curtea împăratului Iosif al II-lea, crede cu fervoare că este protejatul lui Dumnezeu, iar în operele sale răsună chiar vocea lui Dumnezeu. Asta până când Wolfgang Amadeus Mozart, un virtuoz impetuos și guraliv, apare pe scena muzicală din Viena. În comparație cu melodiile acestui tânăr geniu, muzica lui Salieri pare banală, mediocră și convențională. Dumnezeu îl și pedepsește, el fiind singurul din lume care recunoaște și poate aprecia cu adevărat talentul unic și revoluționar al lui Mozart. Ca urmare, Salieri intră în război cu Domnul, chiar prin intermediul creației Sale alese, nu altul decât Amadeus Mozart.

Ei bine, doamnelor și domnilor, special pentru dumneavoastră, ultima operă a lui Salieri, intitulată "Misterul morții lui Mozart”. O dedicăm posterității.

Regia: ALEJANDRO DURÁN

????  Bilete online: https://in-time.hu/

☎️ Rezervări la numărul de telefon 0748-168-506 în timpul orelor de deschidere a caselor de bilete. Biletele rezervate în avans pot fi achiziționate de la casa de bilete a teatrului luni, miercuri și vineri între orele 12:00 și 15:00, și în fiecare marți și joi între orele 15:00 și 19:00, sau cu o oră înainte de spectacol.


Mai multe detalii
Esemenyek 2023 Csikijatekszin Amadeus