chevron_right
Helyi hivatalos közlöny
Csi Kszereda Va Rosha Za
Csikszereda
Csikszereda Latkep

Hasznos információk

CIVILIZÁLT ARCOT ÖLT A HŐSÖK UTCA

Hosszú évek óta fennálló probléma szűnik meg a Hősök utca jégpályához közeli szakaszán jelenleg már zajló munkálatok eredményeként. Csapadékos időben az ott lakók, illetve a jégpályára érkezők számára is nehézséget jelentett a közlekedés a rendszeresen felgyűlő esővíz miatt. Az esővíz-elvezető rendszer rendbetételével, az útszakasz újraaszfaltozásával, parkolók kijelölésével, majd a közvilágítás bővítésével barátságossá és biztonságossá válik ez a városrész is.
Bővebben

PÉNZÜGYI OKTATÁSI PROGRAM: SIKERES TESZTELÉS UTÁN ELINDULT AZ ELSŐ TELJES TANÉV

A Nagy Imre Általános Iskola immár 6. osztályos diákjai az előző tanév végén valami szokatlanba, izgalmasba kóstolhattak bele: az OTP Bank Románia Alapítvány velük tesztelte az országban egyedi, városi pénzügyi oktatási program tananyagát. A visszajelzések bíztatóak, és ebben a tanévben remélhetőleg a város valamennyi 5. és 9. osztályos tanulója bekapcsolódik a pénz tudatos kezelésének ismereteit átadó, az Edutainment (szórakoztató nevelés) szellemében megvalósuló kezdeményezésbe.
Bővebben

VASÚTI FELÜLJÁRÓ: AZ ÖNÖS ÉRDEK NEM ÍRHATJA FELÜL TÍZEZREK ÉRDEKÉT

Az utóbbi napokban megjelent, a felújítás alatt álló vasúti felüljáró szomszédságában lakók észrevételeit összegző cikkekre reagálva Korodi Attila polgármester sajtótájékoztatón pontosított néhány részletet, amelyről mindenképpen tudnia kell a közvéleménynek. A munkálat ugyanis – amelynek egyesek a leállítását szeretnék – tízezrek érdekeit szolgálja.
Bővebben
Cover2

Aradi Vértanúk Emléknapja

Részletek arrow_forward_ios

Hírek

Összes megtekintése
west east

Hirdetések

arrow_back arrow_forward

Események

Összes megtekintése
arrow_back arrow_forward