chevron_right
Helyi hivatalos közlöny

KÖSZÖNET AZ ELMÚLT NÉGY ÉV ÖNKORMÁNYZATI MUNKÁJÁÉRT!

Csíkszereda jelenlegi önkormányzati testülete a mandátumának utolsó soros havi ülésén vett részt ma. A többnyire formális napirendi pontokat tartalmazó tárgysorozaton túl az elmúlt négy év tömör összegzése jellemezte az ülést.

 

„Sikeres négy év van mögöttünk, amelynek során a nehéz helyzetekben összezártunk, de közben a közösségi életet is meg tudtuk élni. Fontos volt, hogy a már elkezdett projekteket továbbvigyük, és hogy megalapozzuk a következő nagyszabású infrastrukturális beruházásokat. Néhány téma próbára tette a döntéseinket, de a kulturális és a társadalmi élet is kibontakozott, és végig azt kerestük, ami összeköt bennünket. Köszönöm a négy év erőfeszítéseit, különösen az elköszönő képviselők munkáját! Kívánom nekik, hogy a szakmai életükben siker, a magánéletükben pedig kiteljesülés kísérje őket” – fogalmazott Korodi Attila polgármester.

Jelen testület tagjainak többsége 2020. október 26-án tette le a képviselői esküjét. Azóta 129 alkalommal üléseztek, közülük 82 találkozás soron kívüli volt. A maival bezárólag 1519 határozatot hoztak – egy jövő heti soron kívüli ülésen ez a szám tovább emelkedik. A négy év alatt 8009 polgármesteri rendeletet is iktattunk – derült ki Wohlfart Rudolf főjegyző összegzéséből.