chevron_right
Monitorul oficial local

SPAȚII DE DEPOZITARE A BICICLETELOR - ÎNCHIRIEREA LOCURILOR DISPONIBILE

Ro Tarolo

Primăria din Miercurea-Ciuc a evaluat în luna mai a acestui an licitațiile pentru închirierea spațiilor de depozitare a bicicletelor pe Al. Octavian Goga. Vă informăm că solicitanții pot aplica pentru locurile rămase disponibile pe 4 octombrie 2024!


Conform regulamentului (anexa Hotărârii nr 54/2024), publicăm formularul Google pentru solicitări. Invităm persoanele interesate să se familiarizeze cu platforma: https://tinyurl.com/bdu957xb.

Pe 1 octombrie vom închide formularul Google și îl vom activa doar în ziua aplicațiilor reale: vineri, 4 octombrie 2024, la ora 18:00.

Se recomandă ca solicitantul (sau persoana invitată să depună cererea) să aibă un cont Google și să fie conectat la contul său în momentul depunerii cererii!

 

Extrasul regulamentului de utilizare a depozitelor pentru biciclete din patrimoniul Municipiului Miercurea-Ciuc (Anexa nr. 1 a HCL nr. 54/2024)

Depozitele au loc pentru depozitarea a unui număr de 16 bucăți de biciclete. Locurile de depozitare pentru biciclete vor fi atribuite exclusiv solicitanților cu domiciliul/reședința în blocurile arondate în ordinea înscrierii în aplicația publicată pe site-ul municipiului Miercurea-Ciuc, în limita locurilor disponibile.

Poate fi alocat un singur loc de depozitare pentru solicitanții din apartamentele unde locuiesc cel mult două persoane, și cel mult două locuri de depozitare pentru solicitanții din apartamentele unde locuiesc mai mult de două persoane. Verificarea se va efectua în baza datelor referitoare la numărul de locuitori/apartament furnizate de asociațiile de proprietari.

Accesul în incinta de depozitare a bicicletelor este asigurat în mod controlat, în baza unei chei. Titularul abonamentului și persoanele care domiciliază sau au reședința comună cu acesta au obligația și responsabilitatea închiderii depozitului după părăsirea acestuia.

Sunt eligibili pentru închiriere numai solicitanții cu o adresă permanentă sau temporară înregistrată la următoarele adrese: 

Depozit nr. 1: Aleea Octavian Goga nr. 12 și 14

Depozit nr. 2: Aleea Octavian Goga nr. 8 și 10

Depozit nr. 3: Aleea Octavian Goga nr. 4 și 6

Depozit nr. 4: Str. Revoluției din Decembrie nr. 3 și Aleea Octavian Goga nr. 2

Depozit nr. 5: Str. Kossuth Lajos nr. 12

Depozit nr. 6: Str. Kossuth Lajos nr. 8 și 10

Depozit nr. 7: B-dul Timișoarei nr. 20 și str. Kossuth Lajos nr. 16

Depozit nr. 8: Str. Kossuth Lajos nr. 14 și 18

Depozit nr. 9: B-dul Timișoarei nr. 22 și str. Revoluției din Decembrie nr. 13

Depozit nr. 10: Str. Revoluției din Decembrie nr. 9 și 11

Depozit nr. 11: Str. Revoluției din Decembrie nr. 5 și 7

Ro Tarolo