chevron_right
Monitorul oficial local

HAIDEȚI SĂ ÎNFLORIM SPAȚIILE VERZI DIN ORAȘ!

Virag

Frumusețea orașului nostru a primit o recunoaștere remarcabilă la concursul "Ungaria înflorită 2022", câștigând premiul întâi la categoria municipalități cu 40.000 de locuitori. Această recunoaștere ne-a inspirat să pornim o mișcare de înfrumusețare al mediului nostru înconjurător.

 

Scopul nostru nu este doar să înflorim zonele verzi din jurul blocurilor de locuințe, ci să invităm, în același timp pe locuitori să coopereze unii cu alții. În același timp dorim să promovăm un mediu de viață cultivat și atractiv. Înfrumusețarea spațiilor verzi împreună cu rezidenții din oraș nu numai că face ca peisajul urban să fie mai atractiv, dar contribuie și la creșterea atractivității orașului pentru turiști.

Primăria municipiului Miercurea Ciuc și Serviciul municipal de horticultură contribuie, de asemenea, la această mișcare prin furnizarea de butași de trandafiri, semințe de iarbă, garduri vii și, dacă este necesar, unelte de grădinărit (lopată, sapă, greblă, lopată, mătură). În plus oferim și sprijin profesional pentru plantare și întreținere. Tot ce trebuie să facă rezidenții este să formeze echipe entuziaste și să se înscrie la apel prin e-mail la [email protected] până la 31 martie. Solicitanții vor fi contactați după 31 martie. 

Haideți să facem împreună orașul mai înflorit și mai atractiv!

Virag