ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

CALENDARUL VIU DE ADVENT


În perioada de advent Miercurea-Ciuc se alătură localităţilor în care, în fiecare seară, între 1 şi 24 decembrie, fereastra unei familii care dă spre stradă va fi împodobită cu decoraţiuni festive.

Aşteptăm cu nerăbdare înscrierea familiilor, grupurilor de prieteni sau chiar a comunităţiilor de lucru a instituţiilor care ar dori să îşi decoreze ferestrele orientate spre stradă într-o anumită zi din perioada Adventului, astfel încât numărul zilei să fie clar vizibil.

Când vom ajunge în ziua din decembrie pe care am ales-o pentru ele, luminile vor fi aprinse. Decoraţiunile de pe ferestrele care au fost deja pornite vor fi aprinse în fiecare zi până la sfârşitul perioadei de Advent. Fiecare „jucător" trebuie să se asigure că fereastra sa este luminată de dupăamiază până seara, astfel încât „vânătorii de ferestre” care cutreieră străzile să le poată găsi pe toate.

Dacă nu consideraţi că este o provocare pentru Dvs. a fi decorator de ferestre, nu trebuie să pierdeţi ocazia: puteţi face echipă şi să vă plimbaţi pe străzi pe tot parcursul lunii decembrie şi să faceţi fotografii ale ferestrelor pe care le găsiţi decorate.

Până la data de 22 noiembrie vă puteţi înscrie pentru a fi decorator sau vânător de ferestre pentru Calendarul viu de advent, completând chestionarul care poate fi accesată AICI.

 

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO