ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

POLIŢIA LOCALĂ ACŢIONEAZĂ ÎMPOTRIVA DEPUNERILOR ILEGALE DE DEŞEURI


La sfârşitul săptămânii trecute a fost semnalată primăriei o depunere ilegală de deşeuri în zona Jigodin. Dombi Gyula, şeful poliţiei locale, a efectuat personal o vizită la faţa locului. După documentarea incidentului, apoi audierea martorilor şi o scurtă „anchetă”, a fost dezvăluită şi identitatea persoanei care a comis contravenţia. După confruntare, persoana a recunoscut faptele.

Potrivit procesului verbal emis pe 5 noiembrie, persoana în cauză a primit o amendă de 10.000 de lei, dar este obligată să şi strângă gunoiul pe care l-a depus în termen de 10 zile.

"Pe lângă siguranţa publică şi circulaţie, protecţia mediului este foarte importantă pentru mine. Împreună cu colegii mei, lucrăm şi pentru a face din Miercurea-Ciuc un oraş mai curat, mai locuibil", a subliniat Dombi Gyula în legătură cu acest caz. După cum a spus, ei dispun de instrumentele şi metodele pentru a acţiona şi mai eficient împotriva celor care încalcă legea.Dombi a subliniat că, în baza Ordonanţei de Urgenţă nr. 92/2021, sancţiunile care pot fi impuse sunt mari. Cu toate acestea, şeful poliţiei locale este încrezător că nu amenzile vor fi cele care îi vor priva pe locuitorii oraşului de activităţi ilegale, ci vor putea în cele din urmă să eradice acest comportament iresponsabil de a lăsa deşeuri peste tot.

În cazul în care observaţi depuneri ilegale de deşeuri în oraş, Vă rugăm să notaţi numărul de înmatriculare al vehiculului şi să ne semnalaţi prin intermediul „Sesizarea  Primăriei” pe site-ul instituţiei noastre sau prin e-mail la adresa [email protected]

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO