ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

RESTRICŢIONĂM ACCESUL LA SEDIUL PRIMĂRIEI


Informăm clienţii Primăriei Municipiului Miercurea-Ciuc că – pe baza modificărilor la Hotărârea Guvernului nr. 1090/2021 – restricţionăm accesul la sediul Primăriei.

 

 

Începând cu 25 octombrie 2021, pentru o perioadă de cel puţin 30 de zile, accesul în incinta Primăriei este admisibil doar clienţilor care deţin certificat verde, adică:

  • fac dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  • care prezintă rezultatul negativ al unui test PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore, sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore;
  • care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

În situaţii de urgenţă (de exemplu la Compartimentul stare civilă), instituţia noastră oferă soluţii alternative pentru persoanele care nu se încadrează în niciuna dintre categorile enumerate, prin organizarea activităţii în mediul online, în spaţii deschise, la ghişee dispuse direct în exteriorul clădirilor sau în orice alte condiţii.

Dacă este posibil, vă rugăm să folosiţi metodele online. Pentru plata taxelor şi amenzilor, vă recomandăm să folosiţi platforma ghiseul.ro, iar pentru cărţile de identitate, site-ul programare.miercureaciuc.ro. Pentru a vă adresa serviciilor şi birourilor care oferă servicii pentru clienţi, vă rugăm să folosiţi următoarele adrese de e-mail:

Direcţia de Asistenţă Socială: [email protected];  

Biroul agricol: [email protected];   

Serviciul taxe şi impozite:

Administrarea imobilelor: [email protected] (persoane juridice), [email protected] (persoane fizice);

înmatricularea autovehiculelor: [email protected];

Serviciul Urbanism: [email protected];  

Serviciul de gospodărire:

administrarea parcelelor de înmormântare, solicitarea plăcuţelor de înmatriculare galbene: [email protected];

autorizaţii de taxi: [email protected];

Serviciul cultural, de învăţământ, sport şi tineret: [email protected].

 

25 octombrie 2021

 

[înapoi]

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO