ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

Societatea a fost înfiinţat la începutul anului 2010, având unic asociat S.C. GOSCOM S.A. Miercurea Ciuc, de la care a preluat activitatea de transport urban de călător. Societatea dispune de un parc modern de autobuze compus din 4 autobuze marca Mercedes-Benz de capacitate reduse ( 30 persoane), 2 autobuze MAN de capacitate medie ( 60 locuri). Din parcul vechi sunt încă în funcţiune 2 autobuze, menţinute în parcul de rezervă.

Activitatea principală a societăţii este transportul de persoane prin curse regulate, efectuate cu autobuze pe raza administrativ-teritorială a municipiului Miercurea Ciuc. Programul de transport se desfăşoară pe şapte trasee, traseele sunt marcate cu numere de la 1 la 7 şi au şi câte o culoare proprie pentru a se putea distinge uşor pe hărţile informative.

 

Staţiile de autobuz modernizate sunt semnalate cu indicatoare stilizate, sub formă de crose de hochey, având afişate pe o parte harta municipiului cu traseele de autobuze, iar pe cealaltă parte graficele de circulaţie.

Mersul autobuzelor se poate descarca de aici

Sediu: Miercurea Ciuc, str. Braşovului nr. 1

E-mail: [email protected]

Web: http://csiki-trans.ro

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO