ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

 

Investiţiile propuse în cadrul proiectului „Reabilitare Şcoala Gimnazială József Attila”, contractat în data de 14 mai 2018, vizează reducerea în valoare absolută de peste patru ori a consumului anual specific de energie primară din surse neregenerabile. În următoarele 13 luni se vor efectua lucrări de reabilitare termică a clădirii, lucrări de reabilitare a sistemului de încălzire şi a sistemului de furnizare a apei calde de consum, precum şi lucrări pentru instalarea sistemului de ventilare mecanică pentru asigurarea calităţii aerului interior. De asemenea, şcoala va mai beneficia de echipamente tehnologice eficiente din punct de vedere energetic, precum şi de instalarea un sistem modern de panouri fotovoltaice policristaline, montat pe acoperişul clădirii.

Proiectul  „Reabilitare Şcoala Gimnazială József Attila”, cod MySMIS 115401, finanţat prin Programul Operaţional Regional 2014–2020 este implementat de către Municipiul Miercurea Ciuc şi are o valoare totală de 6.214.244,55, din care 4.611.052,46 reprezintă finanţare nerambursabilă, iar contribuţia Municipiului Miercurea Ciuc este de 1.603.192,09 lei. Programul Operaţional Regional 2014–2020 este implementat la nivel naţional de către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Centru. Proiectul este prevăzut a se derula în perioada 14.05.2018 – 30.06.2019. Obiectivul general al proiectului este creşterea eficienţei energetice a clădirii Şcolii Gimnaziale „József Attila” prin reabilitarea termică a clădirii, creând în acelaşi timp condiţii de învăţământ specifice nivelului Uniunii Europene.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro, www.inforegio.ro, respectiv facebook.com/inforegio.ro

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO