ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII RECENSĂMÂNT 2022

 

Investiţiile propuse în cadrul proiectului „Reabilitare internatului la Colegiul Naţional Octavian Goga” vizează următoarele lucrări: reabilitarea termică – prin termoizolaţie exterioară – a pereţilor laterali, placa subsolului şi cea a acoperişului, vor fi modernizate sistemele şi reţelele de încălzire, de apă caldă, electricitate, imobilul va fi echipat cu un sistem de aerisire şi cu un sistem fotovoltaic. Prin aceste lucrări de reabilitare termică şi modenizare, necesarul de energie a imobilului va fi mult mai mic, ca şi emisia de dioxid de carbon.

Proiectul  „Reabilitare internatului la Colegiul Naţional Octavian Goga”, cod MySMIS 117778, finanţat prin Programul Operaţional Regional 2014–2020 este implementat de către Municipiul Miercurea Ciuc şi are o valoare totală de 3.107.632,36, din care 2.106.807,67 reprezintă finanţare nerambursabilă, iar contribuţia Municipiului Miercurea Ciuc este de 1.000.824,69 lei. Programul Operaţional Regional 2014–2020 este implementat la nivel naţional de către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Centru. Proiectul este prevăzut a se derula în perioada 31.07.2018 – 31.10.2019. Obiectivul general al proiectului este creşterea eficienţei energetice a clădirii internatului la Colegiul Naţional Octavian Goga prin reabilitarea termică a clădirii, creând în acelaşi timp condiţii de învăţământ specifice nivelului Uniunii Europene.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro, www.inforegio.ro, respectiv facebook.com/inforegio.ro

Ofertă de programe

OCT INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – concert
29
OCT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 - expoziţie
08
IUN UNSCENE – Festivalul Universităţilor de Arte
08
SEP  
21
SEP FILMTETTFESZT – POVEŞTI MĂRUNTE
20

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO