chevron_right
Monitorul oficial local

Érezd jól magad a BŐRödben! - Konferencia külső és belső szépségről

calendar
Csíkszereda, Összefogás Háza, Hunyadi János út 6 szám
Esemenyek 2023 Noi Konferecia

ERDÉLY ELSŐ SZÉPSÉGKONFERENCIÁJA

Te jól érzed magad a bőrödben? Ez talán korunk egyik legnagyobb kihívása. A multi-tasking és az önmegvalósítás korszakában ember és leány legyen a talpán, aki az összes belső és társadalmi elvárás teljesítése közben még jól is érzi magát a bőrében! 

Szórakoztató konferencia külső és belső szépségről, a bennünk rejlő erőről, értékekről. Hajókirándulás a szépség szigete körül. A személyzet: egyetemi tanárok, pszichológusok, lelkész, színművész és dietetikus. A vendég: Te magad. Felelősen gondolkodó, hiteles szakembereket hívtunk, hogy állítsák helyes irányba a hajónkat. 

Érezd jól magad a BŐRödben! Nem véletlen a címválasztás… Bőrünk az egyik legnagyobb és legsérülékenyebb szervünk. Nagyon sok káros hatástól véd meg minket, de közben ő maga is változik, átalakul, károsul. Hogyan vigyázzak az arcomra? Mit kenjek rá és mit ne? 

Lelkünk ugyancsak egy sérülékeny „szervünk”, nagyon sok élethelyzet, előítélet, trauma, csalódás és euforikus pillanat formálja. Rugalmassága, ugyanúgy, mint a bőré, idővel változik, de megfelelő kezeléssel, odafigyeléssel virágba borulhat. Hogyan befolyásolja a lelki életem az életminőségemet? 

Konferenciánk támpontokat ad Neked abban, hogy miként érdemes önmagadhoz viszonyulnod, hogyan védd ki a bőrödet és a lelkedet érő mindennapi káros hatásokat és hogyan ismerd fel azt a pillanatot, amikor nem kell tenned semmit, csak önmagad lenned és élvezned az „itt és most”-ot?

A konferencia részletes programjáért, előadókról szóló információkért, kattintsatok az alábbi linkre: https://www.yoursignature.ro/conferinta 

Szervezők: Magtár, Signature Cosmetics


Mai multe detalii
Esemenyek 2023 Noi Konferecia