HÍREK ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATAL KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK INTÉZMÉNYEK NÉPSZÁMLÁLÁS 2022

MUNKASZÜNETI NAPOK


Csíkszereda Polgármesteri Hivatala ezúton is tájékoztatja a lakosságot, hogy 2019. április 29.,30. és május 1-je munkaszüneti nap, ezért szünetel az ügyfélszolgálat.

[tovább]

HÚSVÉTI MUNKASZÜNETI NAPOK


Csíkszereda Polgármesteri Hivatala ezúton is tájékoztatja a lakosságot, hogy 2019. április 19. péntek, nagypéntek, valamint 2019. április 22. hétfő, húsvéthétfő hivatalos munkaszüneti nap, ezért szünetel az ügyfélszolgálat.

[tovább]

SPECIÁLIS KIKÉPZÉSI IDŐSZAK


A 01101-es katonai egység tájékoztatása értelmében, az április 15–18. közötti időszakban a Honvédelmi Minisztérium egységei kiképzési gyakorlatokat tartanak a megyeszékhelyhez közeli helyszíneken.

[tovább]

ÁPRILISI LŐGYAKORLAT


A 01101 Katonai Egység tájékoztatása szerint ebben a hónapban a következő napokon tartanak lőgyakorlatot a Legelődomb, Harom-erdő, Szécseny-patak, Zsögödfürdő körüli területeken:

– április 2–4., 9–11., 16–18., 23–25. és 30-án 8.00 és 24.00 óra között.

[tovább]

KÖRNYEZETVÉDELMI HIRDETÉS (Strand melletti területek rendezése)


Csíkszereda Megyei Jogú Város Önkormányzata (Csíkszereda, Vár tér 1. sz.) értesíti az érintetteket, hogy benyújtotta a Hargita Megyei Környezetvédelmi Ügynökséghez a Strand melletti területek rendezése Csíszereda, Fürdő utca 72. szám megnevezésű tervét a környezetvédelmi engedélyezés elnyerése céljából.

[tovább]

KÖRNYEZETVÉDELMI HIRDETÉS (Hargita utca feljavítása, körforgalom létesítése a Rét utca találkozásáv)


Csíkszereda Megyei Jogú Város Önkormányzata (Csíkszereda, Vár tér 1. sz.) értesíti az érintetteket, hogy benyújtotta a Hargita Megyei Környezetvédelmi Ügynökséghez a Hargita utca feljavítása, körforgalom létesítése a Rét utca találkozásával megnevezésű tervét a környezetvédelmi engedélyezés elnyerése céljából.

[tovább]

<< < 1  2  3  4  ... 54  55  56 > >>

Rendezvényajánló

ÁPR A CSÍKI KAMARAZENEKAR HANGVERSENYE
30
ÁPR INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – koncert
23
ÁPR AZ ÁLLATOK FARSANGJA – családi hangverseny
06
ÁPR PÁRBESZÉD, SÖTÉTBEN – koncertszínház Csoóri Sándorról
02
ÁPR A VÁLTOZÁS EREJE – HOGYAN FEJLŐDJÜNK KISZÁMÍTHATATLAN KÖRNYEZETBEN? – Dr. Porkoláb Imre előadása
01

 KIADVÁNYOK A VÁROSRÓL


  GALÉRIA