HÍREK ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATAL KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK INTÉZMÉNYEK NÉPSZÁMLÁLÁS 2022

Igénybe vehető az Időseinkért! szolgáltatás


A világjárvány eddigi tapasztalatai azt mutatják, hogy a szépkorúak a legveszélyeztetettebbek. Ezért felkérjük minden idős polgártársunkat, hogy az elkövetkező időszakban kizárólag jól indokolt esetben hagyják el otthonaikat és kerüljék a közvetlen kapcsolatot másokkal.

Annak tudatában, hogy az otthonmaradás, ám ugyanakkor a folyamatos élelmiszer- és gyógyszerellátás létfontosságú az idősek számára Csíkszereda Polgármesteri Hivatala a városháza Szociális Igazgatóságával karöltve, azonnali hatállyal létrehozta az „Időseinkért!” szolgáltatást, amely a szükséges, elsősorban gyógyszer- és élelmiszervásárlások terén nyújt segítséget.

 

Az Időseinkért! szolgáltatás igénybevételére jogosult:

 

Minden olyan, 65 év feletti csíkszeredai lakos, aki jelenleg nem részese a városunk által nyújtott más szociális ellátórendszernek, és akinek nincs a közvetlen közelében felnőtt korú, 60 évnél fiatalabb, aktív személy (családtag, szomszéd, ismerős stb.), akire számíthat, akire támaszkodhat.

 

Az Időseinkért! szolgáltatás igénybevételéhez az alábbi adatok megadása szükséges:

  • teljes név
  • pontos lakcím, ahol munkatársaink felkereshetik
  • személyi szám (CNP)

 

Az Időseinkért! szolgáltatás igénybevételére a 0735 209455-ös telefonszámon, vagy a [email protected] e-mail címen lehet jelentkezni a fenti adatok megadásával.

 

Azokat a személyeket, akik 2020. március 19-én 12:00-óráig jelzik igényüket, az „Időseinkért!” szolgáltatást nyújtó munkatársaink péntektől, azaz 2020.március 20-tól keresik fel. Ezt követően a minden munkanapon 12:00 óráig jelentkezőknek az azt követő legközelebbi munkanaptól kezdődően állunk rendelkezésére.

 

 

Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!

 

[vissza]

Rendezvényajánló

ÁPR A CSÍKI KAMARAZENEKAR HANGVERSENYE
30
ÁPR INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – koncert
23
ÁPR AZ ÁLLATOK FARSANGJA – családi hangverseny
06
ÁPR PÁRBESZÉD, SÖTÉTBEN – koncertszínház Csoóri Sándorról
02
ÁPR A VÁLTOZÁS EREJE – HOGYAN FEJLŐDJÜNK KISZÁMÍTHATATLAN KÖRNYEZETBEN? – Dr. Porkoláb Imre előadása
01

 KIADVÁNYOK A VÁROSRÓL


  GALÉRIA