HÍREK ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATAL KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK INTÉZMÉNYEK

EGYÜTT A TISZTÁBB KÖRNYEZETÉRT!


A szakhatóságok által a Somlyó patakán végzett június 22-i vízminőség-ellenőrzés eredményeinek tükrében Csíkszereda Polgármesteri Hivatala kimutatást kért a Harvíz Rt.-től a somlyói övezet – a Fodor-ház és a Taploca utca közötti rész – háztartásaira vonatkozóan. A térségi szolgáltató adatbázisában olyan háztartartás szerepel, amely csak ivóvíz szolgáltatásra kötött szerződést a Harvíz Rt.-vel.

Tisztelettel kérjük a Somlyó pataka szomszédságában levő háztartások lakóit, hogy szeptember 1-jéig:

-          Vegyék fel a kapcsolatot a Harvíz Rt.-vel (Csíkszereda, Akác utca 1. szám, e-mail: [email protected], telefonszám: 0266 313 636) a szennyvízhálózatra való csatlakozás érdekében.

-          Amennyiben már csatlakoztak a szennyvízhálózatra, de ezt nem jelezték a Harvíz Rt.-nek, és a szerződésükben nem szerepel a csatornahasználat, tegyék meg a szükséges lépéseket.

-          Amennyiben saját, megfelelő minőségű tisztított vizet előállító, fejlett technológiával ellátott szennyvíztisztító berendezéssel rendelkeznek, jelezzék a szolgáltatónak.

A város más részein található, hasonló helyzetben levő háztartások lakóit is arra kérjük, tegyenek eleget törvényi kötelezettségeiknek.

 

2021. július 15.

 

[vissza]

Rendezvényajánló

OKT ELMARAD!!!! INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – koncert
29
OKT ELMARAD!!! Király István: EGY IFJÚKOMMUNISTA A DAMASZKUSZI ÚTON
22
OKT ELMARAD!!! Tircsné Dr. Propper Valéria: MAGYAR ÍRÓK A VILÁGHÁBORÚ(K) ÉS TRIANON POKLÁBAN
15
OKT ERDEI VIGASSÁGOK – gyerekhangverseny
14
OKT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 – időszakos tárlat
08

 KIADVÁNYOK A VÁROSRÓL


  GALÉRIA