HÍREK ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATAL KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK INTÉZMÉNYEK

FOLYTATÓDIK A HIGIÉNIAI SEGÉLYCSOMAGOK KIOSZTÁSA


Csíkszereda Polgármesteri Hivatalának Szociális Igazgatósága tájékoztatja a szociális támogatásban, a családi pótlékban részesülőket, valamint az I. és II. fokozatú fogyatékossági besorolással rendelkező személyeket, hogy az Európai Unió által biztosított higiéniai segélycsomagok átadása folytatódik. A csomag fogkefét, fogkrémet, folyékony szappant, gyermek- és felnőttsampont, valamint mosószert tartalmaz, és átvehető a Multiidea Kft. Hargita út 60/bis szám alatti raktárában hétfőn, kedden és szerdán 11.00–14.00 óra között.

A továbbiakban is rendelkezésre álló csomagokból tehát az I. és II. fokozatú fogyatékossági besorolással rendelkezők is részesülhetnek, és esetükben nem csak a jogosult veheti át a csomagot. Ugyanakkor kizáró jelleggel szükség van az érvényes fogyatékossági besorolást igazoló bizonylat (certificat de încadrare în grad handicap), valamint az érvényes személyi igazolvány felmutatására.

A szociális segélyben, illetve a családi pótlékban részesülők esetében is az a személy veheti át a csomagot a maga és a családtagjai számára, aki kérvényezés után jogosulttá vált erre (titular). Átvételkor szükséges az érvényes személyi igazolvány felmutatása.

Bővebb információért a Szociális Igazgatósághoz fordulhatnak e-mailen ([email protected]) vagy a 0266-315120/115-ös telefonszámon.

 

2021. március 2.

[vissza]

Rendezvényajánló

DEC NÉGY VASÁRNAP, NÉGY GYERTYALÁNG - 3. vasárnap
12
DEC ÖLTS LELKEDRE ÜNNEPLŐT – a Karaván együttes adventi koncertje
12
DEC Herendi Gábor: TOXIKOMA – magyar dráma
10
DEC KARÁCSONYI GASZTRÓFORGATAG
05
DEC ADVENTI KIRAKODÓ
04

 KIADVÁNYOK A VÁROSRÓL


  GALÉRIA