HÍREK ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATAL KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK INTÉZMÉNYEK

BŐVÜL A TÖMEGSZÁLLÍTÁS SZOLGÁLTATÁSA


Csobotfalván kiegészült, Csibában hétfőtől bővül, Hargitafürdőn sűrűsödhetnek a járatok, és a szécsenyieket is buszjárat szolgálhatja a későbbiekben – jelentette be Korodi Attila polgármester a sajtónak ma, november 12-én.

Az elmúlt napokban a Csobotfalvára közlekedő mindkét buszjárat járművei már az agyagfalvi végállomásnál fordultak meg, hétfőtől pedig a 15.00 órás csibai járat is bővül: a helyi járatok állomásáról 14.30 órakor induló autóbusz a Csíki Panorámánál fordul meg 15.00 órakor, és ezután kanyarodik le Csibába, ahol 15.05 órakor fordul és indul vissza a városba.

Korodi Attila kifejtette: a téli szezon beálltával – amennyiben a járványügyi intézkedések megengedik  – Hargitafürdőre délelőtt és délután is 3-3 járat indul majd.

Reménykedhetnek a szécsenyiek is: amíg gyakorlatba ültetik a mobilitási pályázatból vásárolható járműveket, addig is egy használt autóbusz vásárlásával tennék lehetővé, hogy a helyi járatokat működtető Csíki Trans Kft. a szécsenyieket is kiszolgálhassa egy járattal. Mindez a következő hónapok célkitűzése.

 

2020. november 12.

[vissza]

Rendezvényajánló

OKT ELMARAD!!!! INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – koncert
29
OKT ELMARAD!!! Király István: EGY IFJÚKOMMUNISTA A DAMASZKUSZI ÚTON
22
OKT ELMARAD!!! Tircsné Dr. Propper Valéria: MAGYAR ÍRÓK A VILÁGHÁBORÚ(K) ÉS TRIANON POKLÁBAN
15
OKT ERDEI VIGASSÁGOK – gyerekhangverseny
14
OKT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 – időszakos tárlat
08

 KIADVÁNYOK A VÁROSRÓL


  GALÉRIA