HÍREK ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATAL KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK INTÉZMÉNYEK

TANSZERVÁSÁRLÁSI TÁMOGATÁS: KEZDŐDIK A KÉRELMEK ÁTVÉTELE


A szociális alapú tanszervásárlási támogatásért folyamodók holnaptól, szeptember 1-jétől szeptember 11-ig nyújthatják be kérelmüket az elektronikus (kártya alapú) juttatás igénylésére. Az óvodások és általános iskolások egyszeri 500 lejes támogatásban részesülhetnek fejenként.

A juttatás a nehéz anyagi körülmények között élő óvodások, iskolások tanévkezdését kívánja segíteni, a támogatást pedig elektronikusan (kártyán) kapják az igénylők, így az 500 lejes összeg csakis tanszervásárlásra és iskolai öltözetre költhető, kijelölt üzletekben.

A 0–8. osztályosok közül azok jogosultak a támogatásra, akiknél a havi bevétel családtagokra visszaosztott értéke nem haladja meg az 1115 lejt. Óvodások esetében azok kaphatnak támogatást, akiknél a visszaosztás utáni érték legfeljebb 284 lej/fő.

Az óvodások, iskolások csíkszeredai lakcímmel kell hogy rendelkezzenek, iskolai/óvodai igazolással kell alátámasztaniuk, hogy járnak a tanintézmények valamelyikébe, és az igénylőknek az idei júliusi bevételekről tanúskodó igazolásokat is mellékelniük kell.

Az iratokat szeptember 11-én 24.00 óráig küldhetik a [email protected] e-mail címre, ha ez nem lehetséges, akkor személyesen is leadhatók keddi és csütörtöki napokon 9.00–11.00 óra között a Közüzemek Rt. korábbi székhelyén (Akác utca 1. szám).

A kérelmet és a szükséges iratok listáját megtalálják itt. Bővebb információkat a 0266 315120 / 191, 115, 141 vagy 116 belső telefonszámon igényelhetnek.

 

2020. augusztus 31.

[vissza]

Rendezvényajánló

OKT ELMARAD!!!! INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – koncert
29
OKT ELMARAD!!! Király István: EGY IFJÚKOMMUNISTA A DAMASZKUSZI ÚTON
22
OKT ELMARAD!!! Tircsné Dr. Propper Valéria: MAGYAR ÍRÓK A VILÁGHÁBORÚ(K) ÉS TRIANON POKLÁBAN
15
OKT ERDEI VIGASSÁGOK – gyerekhangverseny
14
OKT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 – időszakos tárlat
08

 KIADVÁNYOK A VÁROSRÓL


  GALÉRIA