HÍREK ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATAL KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK INTÉZMÉNYEK

HÁROM INTÉZMÉNYEN SEGÍT A FELÚJÍTÁS


Csíkszereda Polgármesteri Hivatala aláírta ma, július 31-én a Székely Károly Szakközépiskola bentlakása felújításának kivitelezési szerződését. Az épület földszintjén működik a Csipike Óvoda, és az emeleti bentlakások a Szent Anna Speciális Szakközépiskola diákjait is szolgálják, így három intézmény is haszonélvezője a 3,5 millió lejes beruházásnak.

A négyszintes épületben különböző korosztályú és szociális helyzetben levő gyermekeket nevelnek: földszintjén a Csipike Óvoda működik, a három emelet pedig a Székely Károly Szakközpiskola bentlakásaként működik, de ugyanitt kapnak teljes ellátást a Szent Anna Speciális Szakközépiskola diákjai is. Az óvoda és a 200 férőhelyes bentlakás immár az utolsó azon 11 tanintézményi épület közül, amelyeket Csíkszereda Polgármesteri Hivatala a Regionális Operatív Program 3.1B számú intézkedéséből teljesen felújít.

A kivitelezési szerződést a Tectum Company Rt.-vel írták alá 3 561 708,28 lej értékben, a szerződés időtartama 6 hónap. Az Európai Unió hozzájárulása 2,29 millió lej, az állam további 351 ezer lejjel egészíti ki. A fennmaradó 913 ezer lejt a helyi költségvetésből fedezik.

 

2020. július 31.

[vissza]

Rendezvényajánló

OKT ELMARAD!!!! INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – koncert
29
OKT ELMARAD!!! Király István: EGY IFJÚKOMMUNISTA A DAMASZKUSZI ÚTON
22
OKT ELMARAD!!! Tircsné Dr. Propper Valéria: MAGYAR ÍRÓK A VILÁGHÁBORÚ(K) ÉS TRIANON POKLÁBAN
15
OKT ERDEI VIGASSÁGOK – gyerekhangverseny
14
OKT MÁRTON ÁRPÁD 80+1 – időszakos tárlat
08

 KIADVÁNYOK A VÁROSRÓL


  GALÉRIA