HÍREK ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATAL KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK INTÉZMÉNYEK NÉPSZÁMLÁLÁS 2022

TIFF-filmek: jegyek válthatók a decemberi vetítésekre


Jegyeket vásárolhatnak a mozikedvelők arra a négy filmre, amelyeknek a vetítését érdeklődés hiányában elhalasztották novemberben. A legjobb idei román játékfilmeket december 12–13-án tekinthetik meg a Csíki Moziban, de immár nem a TIFF-karaván keretében.

A TIFF-karaván a 2019-ben bemutatott legjobb román filmeket hozta volna el Csíkszeredába novemberben, de annyira kevés jegy kelt el, hogy a szervezők halasztás mellett döntöttek.

A Mo és a Parking című filmet december 12-én 18.00, illetve 20.30 órától vetítik a Csíki Moziban, az Arestet és a La Gomerát pedig 13-án, ugyancsak 18.00, illetve 20.30 órai kezdettel.

Az elmaradt novemberi vetítésekre vásárolt jegyek továbbra is érvényesek, de akinek nem felel meg az új időpont, visszaválthatja a belépőt a mozi jegypénztárában (amennyiben ott vásárolta), vagy az [email protected] email-címen. Az újra kitűzött vetítésekre már elérhetők a jegyek bilete.ro oldalon, valamint a mozinál is megvásárolhatók (munkapokon 9.00 és 18.00 óra között, szombatonként pedig 10.00 és 15.00 óra között.

 

Jegyek:

https://www.bilete.ro/mo/

https://www.bilete.ro/parking/

https://www.bilete.ro/arest/

https://www.bilete.ro/la-gomera/

[vissza]

Rendezvényajánló

ÁPR A CSÍKI KAMARAZENEKAR HANGVERSENYE
30
ÁPR INEFFABLE feat. BILL LAURANCE – koncert
23
ÁPR AZ ÁLLATOK FARSANGJA – családi hangverseny
06
ÁPR PÁRBESZÉD, SÖTÉTBEN – koncertszínház Csoóri Sándorról
02
ÁPR A VÁLTOZÁS EREJE – HOGYAN FEJLŐDJÜNK KISZÁMÍTHATATLAN KÖRNYEZETBEN? – Dr. Porkoláb Imre előadása
01

 KIADVÁNYOK A VÁROSRÓL


  GALÉRIA