HÍREK ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATAL KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK INTÉZMÉNYEK

FELÚJÍTÁS MIATT IDEIGLENESEN BEZÁR AZ ERŐSS ZSOLT ARÉNA


Az Erőss Zsolt Aréna átfogó javítása miatt október utolsó hetén – várhatóan 2020 január végéig – felfüggesztik a sportcsarnokban zajló tevékenységeket. Csíkszereda Polgármesteri Hivatala a sportolók és a szurkolók megértését kéri, ezzel együtt a mostaninál sokkal korszerűbb, biztonságosabb létesítményt ígér.

A munkálat indítására a városháza szeptember 27-én kiadta a kezdési parancsot, és külső bontásokkal el is kezdődött a kivitelezés. A felek törekedtek arra, hogy a felújítás a lehető legkisebb mértékben befolyásolja a sporteseményeket, de a belső munkálatok miatt elkerülhetetlen az aréna ideiglenes bezárása.

Ezért tisztelettel értesítjük a sportolókat, a szurkolókat és minden városlakót, hogy október utolsó hetétől 2020 januárjának végéig az edzéseket és a mérkőzéseket nem az Erőss Zsolt Arénában rendezik, mint ahogy semmilyen más eseményt sem képes fogadni a sportlétesítmény. Megértésüket köszönjük, és reményeink szerint korszerű, biztonságos arénában sportolhatunk és szurkolhatunk jövő februártól.

Csíkszereda polgármestere és a helyi Tectum Company Rt. szeptember 10-én mintegy 3,5 millió lej értékben írt alá kivitelezési szerződést az Erőss Zsolt Aréna átfogó felújítására. A saját beruházás külső és belső felújítást is magába foglal: megoldják az esővíz-elvezetést, rendezetté válik a főbejárat és fedetté a fölötte levő terasz, biztonságossá teszik a lépcsőket, burkolják a lelátók padlózatát, felújítják a pálya felületét. A kivitelezőnek négy hónap áll rendelkezésére a munka elvégzésére.

[vissza]

Rendezvényajánló

DEC NÉGY VASÁRNAP, NÉGY GYERTYALÁNG - 3. vasárnap
12
DEC ÖLTS LELKEDRE ÜNNEPLŐT – a Karaván együttes adventi koncertje
12
DEC Herendi Gábor: TOXIKOMA – magyar dráma
10
DEC KARÁCSONYI GASZTRÓFORGATAG
05
DEC ADVENTI KIRAKODÓ
04

 KIADVÁNYOK A VÁROSRÓL


  GALÉRIA