chevron_right
Helyi hivatalos közlöny

KERÉKPÁRTÁROLÓK - FENNMARADT HELYEK BÉRBE ADÁSA

Hu Tarolo

Csíkszereda Városháza idén májusban elbírálta az Octavian Goga sétányon található kerékpártárolók bérbe adásának pályázatait. 2024. október 4-én a fennmaradt helyekre pályázhatnak az igénylők.


A szabályzat értelmében (a 2024/54-es számú önkormányzati határozat melléklete) közzétettük az igénylést szolgáló Google-űrlapot. Kérjük az érdekelteket, hogy ismerkedjenek a felülettel: https://tinyurl.com/bdu957xb.

Október 1-jén kikapcsoljuk az űrlap válaszfogadási lehetőségét, és csak akkor élesítjük, amikor a valós jelentkezések történnek: 2024. október 4-én, pénteken 18 órakor.

Javasoljuk, hogy az igénylő (vagy az igénylésre felkért személy) rendelkezzen Google-fiókkal, és az igénylés időpontjakor már legyen bejelentkezve a fiókjába!

 

A Csíkszereda területén levő kerékpártárolók használata szabályzatának kivonata (a 2024/54-es számú önkormányzati határozat 1-es számú melléklete)

A tárolók egyenként 16 kerékpár raktározására alkalmasak. A tárolóhelyek igénylése csakis a környező tömbházak lakói számára biztosított, az igénylések elküldésének sorrendjében, a rendelkezésre álló helyek függvényében.

A legfeljebb kétfős háztartások egy helyre, a több mint kétfős háztartások pedig maximum két helyre pályázhatnak. Ezen adatok ellenőrzése a lakószövetségi társulásoktól begyűjtött kimutatás alapján történik.

A tárolókban való belépés ellenőrzötten, kulccsal történik. A bérlet tulajdonosa és a vele egy háztartásban élők kötelessége, hogy használat után kulcsra zárják a tárolókat.

A bérlésre csakis azok a pályázók jogosultak, akik állandó vagy bejelentett ideiglenes lakcímmel rendelkeznek az alábbi címeken:  

1. tároló: Octavian Goga sétány 12. és 14. szám

2. tároló: Octavian Goga sétány 8. és 10. szám

3. tároló: Octavian Goga sétány 4. és 6. szám

4. tároló: Decemberi forradalom utca 3. szám és Octavian Goga sétány 2. szám

5. tároló: Kossuth Lajos utca 12. szám

6. tároló: Kossuth Lajos utca 8. és 10. szám

7. tároló: Kossuth Lajos utca 16. szám és Temesvári sugárút 20. szám

8. tároló: Kossuth Lajos utca 14. és 18. szám

9. tároló: Decemberi forradalom utca 13. szám és Temesvári sugárút 22. szám

10. tároló: Decemberi forradalom utca 9. és 11. szám

11. tároló: Decemberi forradalom utca 5. és 7. szám

Hu Tarolo