ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII

REABILITAREA ŞCOLII JÓZSEF ATTILA: AU SEMNAT CONTRACTUL


Primăria Municipiului Miercurea Ciuc a semnat contractul privind reabilitarea generală a clădirii din cartierul Tudor a Şcolii Gimnaziale „József Attila”. Lucrările vor costa 8,33 de milioane de lei.

După mai multe proceduri de achiziţii, Primăria a atribuit lucrarea de reabilitare a clădirii situată în cartierul Tudor a Şcolii Gimnaziale „József Attila” firmei Modern Power Systems S.R.L. din Cluj, iar contractul de execuţie a fost semnat astăzi, 4 iunie 2020. Valoarea contractului este 8,33 de milioane de lei, din care 4 milioane reprezintă sprijinul Uniunii Europene, 611 de mii de lei reprezintă contribuţia din bugetul statului şi restul de 3,71 de milioane de lei sunt asigurate din bugetul local. Durata contractului este de şase luni. Ordinul de începere a lucrării va fi eliberat în mijlocul lunii iunie.

Lucrările cuprind reabilitarea termică totală a clădirii, reabilitarea reţelelor electrice, de încălzire, de apă şi canal, a acoperişului, ale sălilor, precum şi instalarea panourilor fotovoltaice.

 

4 iunie 2020

[înapoi]

Ofertă de programe

IAN HENRIC AL IV-LEA – spectacolul Teatrului Maghiar de Stat Csíky Gergely
24
IAN TERMINATOR: DARK FATE – proiecţie de film
15
DEC AREST – proiecţie de film
13
DEC LA GOMERA – proiecţie de film
13
DEC MO – proiecţie de film
12

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO