ŞTIRI CONSILIUL LOCAL PRIMĂRIA INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC INSTITUŢII

4,25 milioane de lei pentru Miercurea Ciuc: contracte de finanţare semnate


În data de 23 decembrie au fost semnate contractele de finanţare a două proiecte cofinanţate din fonduri europene: proiectele „Reabilitarea Grădiniţei Micimackó” şi „Finalizarea lucrărilor începute la Liceul Tehnologic Kós Károly: Atelier” au o valoare totală de 9,05 milioane de lei, iar Programul Operativ Regional asigură un sprijin financiar de 4,25 milioane de lei.

Pentru extinderea clădirii grădiniţei Micimackó şi instalarea unei scări exterioare, respectiv pentru reabilitarea termică şi dotarea grădiniţei cu mobilier nou, ADR Centru asigură o valoare nerambursabilă de 2,59 milioane de lei. Diferenţa de aproape 150 mii lei reprezintă cheluielile autorităţii locale.

O solicitare mult mai mare pentru bugetul local de venituri şi cheltuieli va însemna finanţarea celui de al doilea proiect: „Finalizarea lucrărilor începute la Liceul Tehnologic Kós Károly: Atelier care are o valoare totală de 6,30 milioane de lei, iar sprijinul european este de „numai” 1,65 milioane de lei, restul sumei fiind asigurat din bugetul local. După finalizarea proiectului, elevii liceului tehnologic cu profil de construcţii vor avea un atelier modern, dotat corespunzător. 

31.12.2019

[înapoi]

Ofertă de programe

IAN HENRIC AL IV-LEA – spectacolul Teatrului Maghiar de Stat Csíky Gergely
24
IAN TERMINATOR: DARK FATE – proiecţie de film
15
DEC AREST – proiecţie de film
13
DEC LA GOMERA – proiecţie de film
13
DEC MO – proiecţie de film
12

 PUBLICAŢII DESPRE ORAŞ


  GALERIE FOTO