HÍREK ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATAL KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK INTÉZMÉNYEK

Rendezvényajánló

OKT

Balogh Sándor-Lukácsházi Győző: 50 PERC ALATT A FÖLD KÖRÜL – zenés mesejáték, a Csíki Kamarazenekar és a BonBon Matiné produkció közös előadása

2019. október 15.
15

2019. október 15-16. / Szakszervezetek Művelődési Háza

 

Ismét láthatjuk a gyermekek egyik kedvencét, „Győző bácsit”! Lukácsházi Győző és a BonBon Matinés koncertek immár visszatérő eseménye a városnak, amikor Győző bácsi mesejátékot tart a gyerekeknek. Nagyszerű partnerével és a zenék összeállítójával, Balogh Sándorral közösen minden évben elhoznak egy történetet, melyet szimfonikus zenével fűszerezve adnak a gyermekeknek. Idén egy vidám, 50 perces utazásra invitálnak!

Az alapötletet egy elromló televízió adta a szerzőpárosnak, Balogh Sándornak (karmester, zeneszerző) és Lukácsházi Győzőnek (narrátor). Az ideje nagyobb részét TV előtt töltő család, miután nem nézhetik otthon a képernyőt, elhatározzák, hogy elindulnak világot látni. Minden olyan országba, ahová eljutnak, a jellemző és ismert zenékkel találkoznak. Így a közönséggel együtt élvezhetik az Újévi Koncertet Bécsben, járhatnak a török bazárban, Itáliában, az orosz sztyeppén, alkalmuk lesz megismerni a Nagy Kalifát és Meseország lakóit Hófehérkétől Mary Poppins-ig.

A mesejátékot október 15-én 18 órától, míg másnap, október 16-án, 10 és 12 órától adják elő. Jegyeket a Szakszervezetek Művelődési Házában lehet megvásárolni.

Rendezvényajánló

ÁPR A SZÜKSÉGÁLLAPOT IDEJÉRE TERVEZETT PROGRAMOK ELMARADNAK!
15
FEB 1917 – filmvetítés
21
FEB SLÁGEREBBJE – jubileumi koncert
14
FEB ERDÉLY CÍMERÉNEK TÖRTÉNETE – előadás
14
FEB JETIKÖLYÖK – animációs film a Csíki Moziban
12

 KIADVÁNYOK A VÁROSRÓL


  GALÉRIA