Rendezvényajánló

FEB

SLÁGEREBBJE

2019. február 14.
14

SLÁGEREBBJE

2019. február 14., csütörtök, 19.00 óra / Szakszervezetek Művelődési Háza

Újra világslágerek élő zenei kísérettel a Nagy István Művészeti Középiskola jelenlegi és egykori diákjainak előadásában. Immár kilenc éve, hogy évről évre egy különleges zenei utazásba vehet részt a közönség a Slágerebbje csapata által.

A jelenlegi és egykori diákok arra törekszenek, hogy mindegyik évad felülírja az előzőt, és újabb szintet léphessenek a profizmus felé. A tavalyi nagykoncertet követően számos koncertfelkérésnek tettek eleget, ezáltal a helyi kulturális élet aktív résztvevőivé váltak. A Csíkszeredai Városnapok nagyszínpadán is bizonyítottak, képviselve városunkat, fiataljainkat. Tudásvágy, energia, maximalizmus, jó ízlés: repertóárjukban mindenki megtalálhatja kedvenc slágerét: a világslágereken át, a pop-rock, a klasszikus, etnofolk, valamint más stílusjegyek is fellelhetők.

Az előadás már ünneppé nőtte magát, így idén a szerelem hozza el nekünk kedvenc dalainkat. 2019. február 14-én, 19.00 órai kezdettel a Szakszervezetek Művelődési Házában egy újabb fergeteges nagykoncerttel készül számunkra a „Sláger stáb”.

Jegyek elővételben a Szakszervezetek Művelődési Házában vásárolhatóak.

 

Rendezvényajánló

ÁPR LORDS OF THE ORGAN III. – Rákász Gergely koncertorgonista előadása
29
ÁPR KÁJONI JÁNOS ÖRÖKSÉGE KÉPEKBEN ÉS KÖNYVEKBEN – a megyei könyvtár névadójára emlékezünk
26
ÁPR „NYUGTALANÍTÓ NYOMOZÁSOK” – CAIUS DOBRESCU REGÉNYSOROZATÁNAK BEMUTATÓJA|
25
ÁPR KÖNYVTÁRI NAPOK 2019
24
ÁPR KÉPPOÉZIS – képzőművészeti kiállítás a Pro Terra Alapítvány pályázatára érkezett alkotásokból
24

 KIADVÁNYOK A VÁROSRÓL


  GALÉRIA