HÍREK ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATAL KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK INTÉZMÉNYEK

EZÚTTAL TOVÁBB JUTHAT AZ ÖTLET SZINTJÉNÉL A KALÁSZ LAKÓTELEPI TÖBBSZINTES PARKOLÓHÁZ


Megvalósíthatónak látja egy háromszintes parkolóház építését a csíkszeredai Kalász lakótelepen Ráduly Róbert Kálmán polgármester. A javaslat csütörtökön a helyi önkormányzati képviselő-testület elé kerül.

[tovább]

VOLT EGY SZÉP, TÜNDÖKLŐ MOMENTUMA IS 1918 VÉGÉNEK – erről emlékeznek meg Csíkszeredában

szekelyhon.ro


A száz éve megalakult Székely Hadosztályt kívánja bemutatni, valamint hátterét tudományos alapossággal feltárni az a háromnapos rendezvény, amelyet az évforduló okán szerveznek meg Csíkszeredában a hétvégén. A programot sajtótájékoztatón ismertették.

[tovább]

VÁROSNAPOKRA KÉSZÜL CSÍKSZEREDA

szekelyhon.ro, 2015. július 23.


A hagyományokhoz illeszkedő kínálattal készültek az idei Csíkszeredai Városnapokra – így jellemezte Antal Attila alpolgármester a négynapos rendezvénysorozat programját, amelyet csütörtökön mutattak be a városházán.

[tovább]

TÖBB FÉNY LESZ AZ ÉJSZAKÁBAN

szekelyhon.ro


Csíkszereda több utcájában is elkezdődött a közvilágítási rendszer bővítése, illetve részleges felújítása. Az év végére elkészül a munkálat, korszerűbb, hatékonyabb lesz az utcai világítás.

 

[tovább]

VÁROSNAPOK MINDENKI KEDVÉRE

szekelyhon.ro


A hétvégi csíkszeredai városnapok során nemcsak az időjárás tartott a szervezőkkel, a programokra sem lehetett panasz. A rendezvények most már kiterjedtek a felújított városközpontra, összekötötték a köztereket, és maguk mellé állították a látogatókat, résztvevőket, akik közül mindenki találhatott kedvére való programokat.

 

[tovább]

CSÍKSZEREDAI VÁROSNAPOK, A CSALÁDIAS VÁROSÜNNEP

morfondir.ro


Alighogy beköszönt augusztus, máris kezdetét veszi a Csíkszeredai Városnapok, amely a nyár utolsó havának első hétvégéjén számos rendezvényt kínál. A megszokott helyszínek között idén a felújított Majláth Gusztáv Károly tér is szerepel, a programkínálatot pedig a kulturális rendezvények, sportesemények és koncertek mellett, az előző évekhez hasonlóan úgy állították össze, hogy az a helyi értékek és tehetségek bemutatását, támogatását is szolgálja. A városnapi programsorozat apropóján Antal Attila polgármesterrel beszélgettünk.

 

 

[tovább]

<< < 1  2  3  4  5  6 > >>

Rendezvényajánló

SZE VI. SZAKRÁLIS MARATON: A keresztény értékekért és a békéért!
29
SZE ERDÉLY.MA – LEVELEK LONDONBA
26
SZE 3. FILMSZEREDA – Székelyföldi Mozgókép Fesztivál
23
SZE A CSÍKI KAMARAZENEKAR HANGVERSENYE
22
SZE HETEDHÉT FALU A VÁROSBAN
21

 KIADVÁNYOK A VÁROSRÓL


  GALÉRIA