HÍREK ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATAL KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK INTÉZMÉNYEK

ELKEZDŐDÖTT A NAGYTAKARÍTÁS

hargitanepe.eu


A Müller László utca és a Gyermek sétány térségében elkezdődött tegnap Csíkszeredában a tavaszi nagytakarítás, amelyet idén a lomtalanítással is összevontak.

[tovább]

EZÚTTAL TOVÁBB JUTHAT AZ ÖTLET SZINTJÉNÉL A KALÁSZ LAKÓTELEPI TÖBBSZINTES PARKOLÓHÁZ


Megvalósíthatónak látja egy háromszintes parkolóház építését a csíkszeredai Kalász lakótelepen Ráduly Róbert Kálmán polgármester. A javaslat csütörtökön a helyi önkormányzati képviselő-testület elé kerül.

[tovább]

VOLT EGY SZÉP, TÜNDÖKLŐ MOMENTUMA IS 1918 VÉGÉNEK – erről emlékeznek meg Csíkszeredában

szekelyhon.ro


A száz éve megalakult Székely Hadosztályt kívánja bemutatni, valamint hátterét tudományos alapossággal feltárni az a háromnapos rendezvény, amelyet az évforduló okán szerveznek meg Csíkszeredában a hétvégén. A programot sajtótájékoztatón ismertették.

[tovább]

MÉG MARADT IDÉNRE ASZFALTOZNIVALÓ FELÜLET CSÍKSZEREDA UTCÁIBAN

szekelyhon.ro


Nem végeztek még az idénre tervezett útfelújításokkal, javításokkal Csíkszeredában, de miközben egyes utcákban rövidesen a végére érnek a tennivalóknak, addig olyan is van, hol előre nem látott okok miatt idénről teljesen elmarad az aszfaltozás.

[tovább]

GYERTYAGYÚJTÁSSAL EMLÉKEZTEK A HARCTÉREN ELESETTEKRE

szekelyhon.ro


A korábbi 104 név mellé további kettő kerül fel a csíkszeredai Hősök emlékműre – derült ki a vasárnapi megemlékezésen, amikor is gyertyák és mécsesek gyújtásával rótták le kegyeletüket az első és második világháborús hősök előtt a csíkszeredai hívek a Millenniumi-templom előtti téren.

[tovább]

SZIGORÚAN SZABÁLYOZZÁK, HOGY KI MIT ÁRUSÍTHAT CSÍKSZEREDA KÖZTERÜLETEIN

szekelyhon.ro


A termékek és szolgáltatások értékesítésére hiánypótló szabályzója lett Csíkszeredának, amely kimondja, hogy a kereskedők a város milyen helyszínein mit árusíthatnak. Kibővítették azoknak a közterületeknek a listáját, amelyeken kereskedelmi tevékenység folytatható.

[tovább]

<< < 1  2  3  ... 7  8  9 > >>

Rendezvényajánló

SZE JÁTSZÓTÁRSAK – Kosztolányi-est a Csíki Játékszínben
21
SZE FILMTETTFESZT – APRÓ MESÉK
20
SZE FILMTETTFESZT – SZÉP CSENDBEN
20
SZE FILMTETTFESZT – KEMÉNYKALAP ÉS KRUMPLIORR
19
SZE FILMTETTFESZT – ÉDEN
19

 KIADVÁNYOK A VÁROSRÓL


  GALÉRIA