HÍREK ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATAL KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK INTÉZMÉNYEK

CSIBAI ÉS SZÉCSENYI LAKOSOK FIGYELMÉBE


Csíkszereda Polgármesteri Hivatala ezúton is köszönetét fejezi ki mindazoknak, akik részt vettek 2020. február 18–20. között a Hargita Víz Fejlesztési Egyesülettel és a Harvíz Rt. munkatársaival közösen szervezett találkozókon, áttekintették a víz- és csatornahálózat nyomvonalát és az ingatlanok tervezők által  javasolt közműcsatlakozási megoldásait.

Ugyanakkor minden érintettet tisztelettel felkérünk, hogy a továbbiakban is működjünk együtt a nagyprojekt kivitelezése érdekében. Tekintettel arra, hogy a víz- és csatornabővítési projekt munkálatai kizárólag közterületen végezhetők, azon tervezett nyomvonal-szakaszok, amelyek jelenleg magántulajdonban vannak, a lehető legrövidebb időn belül köztulajdonba kell kerüljenek. A feladat elvégzésére a háromnapi találkozó során 2020. május 31-et tűztük kihatáridőként. Ebben kérjük az együttműködést, támogatást!

Első lépésben az erről szóló szándéknyilatkozatot várjuk az érintettektől.

Bővebb információkkal Moldován-Reinitz József projektfelelős szolgál a 0743–018217-es telefonszámon vagy a moldovan.reinitz@harviz.ro drótpostacímen.

[vissza]

Rendezvényajánló

SZE JÁTSZÓTÁRSAK – Kosztolányi-est a Csíki Játékszínben
21
SZE FILMTETTFESZT – APRÓ MESÉK
20
SZE FILMTETTFESZT – SZÉP CSENDBEN
20
SZE FILMTETTFESZT – KEMÉNYKALAP ÉS KRUMPLIORR
19
SZE FILMTETTFESZT – ÉDEN
19

 KIADVÁNYOK A VÁROSRÓL


  GALÉRIA