HÍREK ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATAL KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK INTÉZMÉNYEK

MIKULÁSVÁRÓ ÜNNEPSÉG A KÖZPONTI PARKBAN


A Mikulás idén sem kerüli el városunkat. A teli zsákkal érkező fehér szakállú fogadására december 5-én 16.30 órára várjuk a gyerekeket és szüleiket a központi parkba. Lesz ott ének, zene, tánc és természetesen jó hangulat, melyről a MeseHetes zenekar gondoskodik.

NÉGY VASÁRNAP, NÉGY GYERTYALÁNG – adventi ünnepségsorozat


Idén is, mint most már több, mint egy évtized során, szeretettel hívjuk városunk apraját-nagyját a három hetet, négy vasárnapot átkaroló, a szeretet ünnepét megelőző közös várakozásra: a Négy vasárnap, négy gyertyaláng ünnepsorozatunkra az ezüstben csillogó karácsonyfánk köré. A fa fehér angyalai az öröm hírnökei, az ablakok a kíváncsi várakozást, a nyitottságot, a befogadás vágyát hivatottak jelképezni.

[tovább]

„MENNYBŐL AZ ANGYAL“ – Szarka Tamás & Ghymes karácsonyi koncert


Megújult és módosított elnevezésén az idén 35 éve alakult Ghymes együttes. A népszerű világzenei formáció Csíkszeredában ad nagykoncertet 2018. december 1-jén 19.00 órától a Szakszervezetek Művelődési Házában.

[tovább]

BÁRKI KÖVETHETI A HÓKOTRÓ GÉPEK ÚTVONALÁT


Mostantól bárki valós időben követheti, hogy merre járnak a hóeltakarítással megbízott Eco-Csík Kft. műholdas nyomkövető rendszerrel ellátott munkagépei.

[tovább]

RENDEZVÉNYSOROZAT A SZÉKELY HADOSZTÁLY MEGALAKULÁSÁNAK 100. ÉVFORDULÓJA TISZTELETÉRE


Magyarország Csíkszeredai Főkonzulátusa, Csíkszereda Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala és a Csíkszéki Mátyás Huszár Egyesület 2018. november 23–25. között nagyszabású rendezvénysorozatot szervez a Székely Hadosztály megalakulásának 100. évfordulója tiszteletére. Kiállítás-megnyitóval, könyvbemutatóval, színházi előadással és filmvetítéssel egybekötött konferencián tizenkét történész előadását hallgathatják meg az érdeklődők.

[tovább]

ORSZÁGOS RÖVIDPÁLYÁS ÚSZÓBAJNOKSÁG A CSÍKI CSOBBANÓBAN


A Román Úszószövetség, a VSK Csíkszereda és Csíkszereda Önkormányzata első alkalommal szervez országos rövidpályás úszóbajnokságot a Csíki Csobbanóban. Az úszóbajnokságra több mint 70 klub jelentkezése várható, a részt vevő sportolók száma 300 fölötti, a korosztályos elosztásban a junior, a kadét és szenior (felnőtt) kategóriák szerepelnek.

[tovább]

<< < 1  2  3  4  ... 171  172  173 > >>

Rendezvényajánló

DEC VALAN – AZ ANGYALOK VÖLGYE – filmvetítés
15
DEC AREST – filmvetítés
13
DEC LA GOMERA – filmvetítés
13
DEC MO – filmvetítés
12
DEC PARKING – filmvetítés
12

 KIADVÁNYOK A VÁROSRÓL


  GALÉRIA