HÍREK ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATAL KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK INTÉZMÉNYEK

SZEMÉLYNYILVÁNTARTÓ KÖZSZOLGÁLAT: FONTOS ELŐJEGYZÉSI TUDNIVALÓK


Csíkszereda Polgármesteri Hivatalának két osztályán újraindul a személyes ügyfélfogadás május 18-án, hétfőn. Egyikük a személynyilvántartó közszolgálat, amelynél változik az előjegyzés módja. A közszolgálat munkanapokon 9.00–13.00 és 14.00–18.00 óra között, szombaton pedig 9.00–13.00 óra között várja az állampolgárokat.

A személyi igazolványok igénylését és átvételét a korábban megszokott helyszínen tehetik meg. 2020. május 18. és 22. között a március 16. és április 10. közötti időszakban előjegyzéssel rendelkező személyeket ütemezik újra.

Új időpontfoglalásra május 25-től lesz lehetőség, a csíkszeredai lakosok számára a szem@szereda.ro e-mail címen. Szükséges közölni a nevet, a lakcímet, az ügyintézés okát, valamint egy telefonszámot. Az ütemezést telefonon közlik az kérvényezővel.

A Csíkszeredai Lakosságnyilvántartó Közszolgálathoz tartozó csíki községek és Tusnádfürdő város lakói az előjegyzést a lakhelyük szerinti polgármesteri hivatalon keresztül végzik.

A személynyilvántartó közszolgálat keretében működő anyakönyvi hivatal irodájába csak előzetes telefonos bejelentkezés után engedik be az ügyfeleket (telefonszám: 0743–058577).

 

2020. május 15.

[vissza]

Rendezvényajánló

AUG MÁGNÁS MISKA – operett
28
AUG VANNAK VIDÉKEK – Bogdán Zsolt és a Kaláka együttes Kányádi-estje
24
AUG EGYEDÜL VAGYUNK? – tudományos-zenés előadás
20
AUG III. RICHÁRD – szabadtéri színházi előadás
14
AUG VERSEK ÉS DALOK – verskoncert
08

 KIADVÁNYOK A VÁROSRÓL


  GALÉRIA