KÖZVITA

az Erőss Zsolt Aréna melletti futópálya szabályzatának elfogadására vonatkozó határozattervezet kapcsán


Csíkszereda Polgármesteri Hivatala – Csíkszereda, Vár tér 1. szám – értesíti az érintett nyilvánosságot, hogy az Ábrahám Előd Lajos önkormányzati képviselő által indítványozott Erőss Zsolt Aréna melletti futópálya szabályzatának határozattervezetét közvitára bocsátja.

A közvitára 2017. június 8-án 10.00 órától kerül sor Csíkszereda Polgármesteri Hivatala gyűléstermében: első emelet, 101-es terem.

A közvitára 2017. június 8-án 11.00 órától kerül sor Csíkszereda Polgármesteri Hivatala gyűléstermében: első emelet, 101-es terem.

A javasolt tervezet kibocsátását megelőzően átfogó tanulmány készült a lakosság véleményének felmérésével, melyet követően 2017. május 12-én elindult a határozattervezet törvényesítése a következőképpen:

2017. május 26-ig: a kifüggesztett határozattervezet írásban való véleményezése

2017. június 08.: a határozattervezet közvitára bocsátása.

Minden érintett és érdekelt személy kifejezheti véleményét a tervezettel kapcsolatosan.

Azon személyek, akik írásban nyújtották be észrevételeiket, a közvitán megerősíthetik azokat. Minden felszólaló számára öt perc áll rendelkezésre véleményezni a tervezetet.

A felszólalások az előiratkozások sorrendjében történnek, melyet a közvita megkezdése előtt, az erre a célra kijelölt felelősnél jelezhetnek. A felszólalások és hozzászólások kizárólag a napirendi téma kapcsán engedélyezettek.

A javaslatok, észrevételek és hozzászólások a közvita jegyzőkönyvében kerülnek rögzítésre,  mely után a tervezet indítványozója és Csíkszereda jegyzője fele átadásra kerülnek a rögzített hanganyaggal együtt.

Amennyiben a tervezet indítványozója szükségesnek tartja, aláírt mellékletként csatolja azon javaslatokat, amelyek beillesztésre kerülnek a határozattervezetbe és melyek szerint módosítja azt. A tervezet indítványozója megindokolja a javaslatok visszautasítását.

A végleges határozattervezet a testületi ülésen kerül megszavazásra.

A határozatok jóváhagyása és kibocsátása az önkormányzati testület kizárólagos hatáskörébe tartozik, a közvitán elhangzott javaslatok és hozzászólások figyelembe vétele opcionális.

[vissza]

Rendezvényajánló

ÁPR LORDS OF THE ORGAN III. – Rákász Gergely koncertorgonista előadása
29
ÁPR KÁJONI JÁNOS ÖRÖKSÉGE KÉPEKBEN ÉS KÖNYVEKBEN – a megyei könyvtár névadójára emlékezünk
26
ÁPR „NYUGTALANÍTÓ NYOMOZÁSOK” – CAIUS DOBRESCU REGÉNYSOROZATÁNAK BEMUTATÓJA|
25
ÁPR KÖNYVTÁRI NAPOK 2019
24
ÁPR KÉPPOÉZIS – képzőművészeti kiállítás a Pro Terra Alapítvány pályázatára érkezett alkotásokból
24

 KIADVÁNYOK A VÁROSRÓL


  GALÉRIA