KÖZVITA

a Csíki Csobbanó uszoda szabályzatának elfogadására vonatkozó határozattervezet kapcsán


Csíkszereda Polgármesteri Hivatala – Csíkszereda, Vár tér 1. szám – értesíti az érintett nyilvánosságot, hogy az Ábrahám Előd Lajos önkormányzati képviselő által indítványozott Csíki Csobbanó uszoda szabályzatának határozattervezetét közvitára bocsátja.

A közvitára 2017. június 8-án 11.00 órától kerül sor Csíkszereda Polgármesteri Hivatala gyűléstermében: első emelet, 101-es terem.

A javasolt tervezet kibocsátását megelőzően átfogó tanulmány készült a lakosság véleményének felmérésével, melyet követően 2017. május 12-én elindult a határozattervezet törvényesítése a következőképpen:

2017. május 26-ig: a kifüggesztett határozattervezet írásban való véleményezése

2017. június 8.: a határozattervezet közvitára bocsátása.

Minden érintett és érdekelt személy kifejezheti véleményét a tervezettel kapcsolatosan.

Azon személyek, akik írásban nyújtották be észrevételeiket, a közvitán megerősíthetik azokat. Minden felszólaló számára öt perc áll rendelkezésre véleményezni a tervezetet.

A felszólalások az előiratkozások sorrendjében történnek, melyet a közvita megkezdése előtt, az erre a célra kijelölt felelősnél jelezhetnek. A felszólalások és hozzászólások kizárólag a napirendi téma kapcsán engedélyezettek.

A javaslatok, észrevételek és hozzászólások a közvita jegyzőkönyvében kerülnek rögzítésre,  mely után a tervezet indítványozója és Csíkszereda jegyzője fele átadásra kerülnek a rögzített hanganyaggal együtt.

Amennyiben a tervezet indítványozója szükségesnek tartja, aláírt mellékletként csatolja azon javaslatokat, amelyek beillesztésre kerülnek a határozattervezetbe és melyek szerint módosítja azt. A tervezet indítványozója megindokolja a javaslatok visszautasítását.

A végleges határozattervezet a testületi ülésen kerül megszavazásra.

A határozatok jóváhagyása és kibocsátása az önkormányzati testület kizárólagos hatáskörébe tartozik, a közvitán elhangzott javaslatok és hozzászólások figyelembe vétele opcionális.

 

[vissza]

Rendezvényajánló

DEC XANTUS GÉZA 60 – albumbemutató és születésnapi tárlat
17
DEC 5. SZÉKELYFÖLDI GRAFIKAI BIENNÁLÉ
17
DEC Nagy Antal: PARA- ÉS ÁLTUDOMÁNYOK A 21. SZÁZADBAN
14
DEC II. KARÁCSONYI JÓTÉKONYSÁGI KONCERT
14
DEC IRODALMI ÉVZÁRÓ – közönségtalálkozó Simon Márton slammerrel és Murányi Sándor Olivérrel
13

 KIADVÁNYOK A VÁROSRÓL


  GALÉRIA

EZER SZÉKELY LEÁNY NAPJA 2014

2013. MÁRCIUS 15. – ünnepi rendezvénysorozat

Önkormányzati labdarúgótorna a Városnapok keretében

Karácsonyváró koncert, karácsonyfadíszítés és gyertyagyújtás advent harmadik vasárnapján

Mikulás-váró ünnepség